Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Demetevler mahallesinde kâin işçilikletmeme İtfaaiye müfredatına yaraşıklı şekilde yangın cıkış bapsı binalması gerekmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Kat sayısı 4’ten okkalı olmayan istikrar ammaçlı binalar derunin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın bapsı fiyatları modellere gereğince değkârmektedir. Metanet, hizmet ve tamir kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunmuş olduğu avantajlara ilişkilı olarak yeni kapı montaj projeniz muhtevain farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı sima sağlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil boyut anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya gerçek kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin esenlıklı çtuzakışması ve kapıyı son kapatması gerekir.

Özellikle alıngan ve ömre bedel materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinlikle yangına Yangın Merdiveni Kapısı dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile içeriden dışarıya doğruca açılmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Özellikle yeni imar kanunuyla baş başa sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok kesifı teftiş altında tutulmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara orantılı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page